Close
Close

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

2008 Custom The Moonshiner

A$  306,204*
Stavoren, Netherlands
Interested in this boat? Tel: +31 (0)514 682 345
  • Description
  • View Full Specifications
 

Nieuw aanbod

Year:
2008
Length:
12m
Engine/Fuel Type:
Single / diesel
Located In:
Stavoren, Netherlands
Hull Material:
Steel
YW#:
77202-3722826
Current Price:
EUR  195,000 Tax Paid (A$  306,204) 

The Moonshiner is een stalen schip gebouwd en betimmerd door Jachtbouwer Sybren Sytsma. Dit stoere stalen zeiljacht is ontworpen en gebouwd om grote reizen te ondernemen. De huidige eigenaren hebben hier 12 jaar mee gezeild rondom o.a. Engeland/Schotland en de Oostzee. Omdat de huidige eigenaar het schip zelf heeft gebouwd is van de gehele afbouw een fotoboek aanwwezig.

 

Interieur

De royale indeling wat leven op boort comfortabel maakt, bestaat uit: het voorschip, keuken, een sanitair gedeelte, salon, doorgang aan BB naar achterhut, machinekamer en een elektronica ruimte. Het voorschip beshikt over een ruim tweepersoonsbed (2.10 m x 1.60 m). Naast de RVS ankerbak aan het voeteneind, is ook de boegschroef, de vriezer (te openen vanuit de keuken) en extra bergruimte onder de voorkooi te vinden. De keuken met dubbele spoelbak, grote koelkast + vriezer, 4pits kooktoestel met oven en veel opbergruimte is zeer compleet en uit te breiden met extra bladruimte. Net als in de keuken is ook in het sanitaire gedeelte genoeg opbergruimte, hier is ook het toilet, de douche, wastafel en de wasmachine gesitueerd. 

De ruime salon beschikt over een eethoek die tevens kan worden omgebouwd tot zeekooi. De twee leren fauteuilles met opbergruimte rondom geven een zeer comfortabele zithoek. Onder de vloer extra opbergruimte, een watermaker, generator, vuilwatertank, dekwaspomp en de bilgepomp. De elektronica ruimte is bereikbaar vanuit de salon, net als het schakelpaneel, de navigatie apparatuur op het zwenkpaneel en de doorgang naar het achterschip. De trap is geheel wegneembaar om goed bij de motor te kunnen komen. Het achterschip beschikt over een ruim tweepersoonsbed (1.60 m x 2.00 m) met berging rondom. Toegang naar de bakskist om de buitenklep af te sluiten. Onder het bed is de autopilot elektrodrive en quadrant met draadbesturing aan de stuurzuil te vinden.   

 

Exterieur

De uitnodigende kuip bevat twee langsbanken (opklapbaar) van teakhout, een kuiptafel en een stuurzit met rugsteun. Het motorbedieningspaneel is in de kuiprand ingebouwd, net als de buitendouche. Op de kuiprand zijn de Anderson lieren gemonteerd. In het vaste gedeelte van de kuip zijn de navigatie instrumenten en de boxen voor de radio en marifoon gemonteerd in de zuilen. De kuiptent is gemaakt van een stevige RVS buisconstructie. Hiermee is zeilen een stuk comfortabeler en wordt er extra leefruimte gecreëerd. 

Op het achterschip zijn de extra zware Davits uitgevoerd met twee zonnepanelen en twee windgeneratoren. Onder de davits hangt de bijboot met op de hekstoel een motorsteun. Op het achterdek staat een RVS paal voor radar en antennes. In het achterdek zit tevens de bakskist. De genua- en kotterfokrail zijn op een RVS strip op het dek gelast. De boegkop is geheel van RVS en is een kantelverlengstuk voor het anker: een vijfpuntige stervorm van 35kg geschikt voor vele grondsoorten.  

 

Please contact Arthur Van der Werff at +31 (0)514 682 345

Interested in this boat? Tel: +31 (0)514 682 345

Other Boats from Nautisch Kwartier Stavoren

View all Boats from Nautisch Kwartier Stavoren
Visit Website
*This price is based on today's currency conversion rate.
Email Us
Please enter a valid name!
Please enter a valid email address!
RE: Custom The Moonshiner, Stavoren, Netherlands
Message cannot be empty!
sending...

Tel: +31 (0)514 682 345
Nautisch Kwartier Stavoren

Hellingspad 9-13
Stavoren
Netherlands

Nautisch Kwartier Stavoren
Please enter a valid name!
Please enter a valid email address!
Message cannot be empty!
sending...