I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

2008 Sunbeam 37

A$  241,565*
Grossenbrode, Germany
Interested in this boat? Tel: +45 22 31 62 64
  • Description
  • View Full Specifications
 
Year:
2008
Length:
11m
Engine/Fuel Type:
Single / diesel
Located In:
Grossenbrode, Germany
Hull Material:
Fibreglass/GRP
YW#:
80116-3205358
Current Price:
kr  1,115,000 Tax Paid (A$  241,565) 

Sunbeam 37 - særdeles veludstyret og smuk yacht, - klar til langtur
Her er tale om en virkelig dejlig yacht, hvor komfort og nem bådhåndtering er prioriteret højt. 
Bådens centercockpit giver godt udsyn og er samtidigt holdt fri for skøder og fald. Storsejlet skødes på agterkarmen af cockpittet, og fra masten er det meste øvrige tovværk ført skjult frem til spillene. Cockpittet fremstår således lækkert og rent med teak på dørk, bænke og karme. 
Ud over rullegenua er båden også udstyret med rullestorsejl, hvilket markant letter sejlhåndteringen. Til lænsesejlads er der hele tre spilerstager, heraf en teleskopisk, til optimal sejlsætning. Der er naturligvis også teak på dæk og flere lækre detaljer - herunder kraftige rustfri pullerter midtskibs samt et praktisk rustfrit bagagestativ på dæk under bommen.
Fra piedestalens ratstyring har skipper adgang til al nødvendigt navigationselektronik samt betjening af bovpropel. Ud over almindelig log m. fishfinder er båden også udstyret med fremadseende sonar fra Interphase.
Om læ finder man agter stor og højloftet kahyt i bådens fulde bredde. Med lysindfald fra både dæks- og agterluger, flot træaptering, stor dobbeltseng samt direkte adgang til badeværelse med håndvask og toilet er komforten i højsæde. Der er adgang til separat brusekabine fra salonen.
Til BB ved kahytsnedgangen findes stort L-formet pantry med dobbelt håndvask, gasblus og -ovn samt køleskab, og overfor i BB side er der navigationsplads med kortbord, strømtavle og radio mv. Centralt i salonen findes stort spisebord flankeret af to store sofaer, og helt fremme supplerer forkahytten med yderligere to sovepladser i dobbeltkøje.
Båden har mange gennemtænkte opdateringer og udstyr til langfart - herunder watermaker, satelittelefon, ebirp, ekstra ankre osv. Se den lange udstyrsliste og de flotte fotos, og kontakt os endelig for yderligere information og aftale om besigtigelse.
Dette spændende tilbud kan ses to timer syd fra grænsen.

Yacht Basen tager forbehold for evt. fejl i informationer.

Yacht Basen ApS | Møllegade 10 | 7300 Jelling | Tlf.: +45 2231 6264 | E-mail: info@yachtbasen.comPlease contact at +45 22 31 62 64

Interested in this boat? Tel: +45 22 31 62 64
Visit Website
*This price is based on today's currency conversion rate.
Email Us
Please enter a valid name!
Please enter a valid email address!
RE: Sunbeam 37, Grossenbrode, Germany
Message cannot be empty!
sending...

Tel: +45 22 31 62 64
Yacht Basen

Møllegade 10
Jelling
Denmark

Yacht Basen
Please enter a valid name!
Please enter a valid email address!
Message cannot be empty!
sending...