Close
Close

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

2002 Jeanneau 45

A$  207,291*
Vestsjælland, Denmark
Interested in this boat? Tel: +45 22 31 62 64
  • Description
  • View Full Specifications
 
Year:
2002
Length:
14m
Engine/Fuel Type:
Single / diesel
Located In:
Vestsjælland, Denmark
Hull Material:
Fibreglass/GRP
YW#:
80116-3695101
Current Price:
kr  945,000 (A$  207,291) 

JEANNEAU SUN ODYSSEY 45.2 (3 KAHYTTER!) MED ALT I UDSTYR – OGSÅ TIL DEN STORE TUR….!
Denne lækre lystyacht er en rigtig Dream-Catcher – og det er tydeligt, at den er blevet passet godt på af tidligere ejere – at der aldrig har manglet penge til den løbende vedligeholdelse og det bedste udstyr. Båden er udstyret med stort set alt du måtte have brug for, for at sejle ud på 1. klasse…! Over, såvel som under dæk er komforten helt i top.
Den er i løbende opdateret og fra den lange udstyrsliste kan nævnes kraftig autopilot, 3 x elektriske spil, nye forbrugsbatterier (480 Ah), nyt startbatteri, fjernbetjent bowpropel med high performance propeller, oliefyr og meget mere. Nyd udstyrslisten.
De tidligere ejere har kun sejlet ganske lidt i båden, som derfor står i en særdeles fin stand, indvendigt som udvendigt. Således fremstår træværket om læ som næsten nyt, ligesom hynder i både kahyt og køjer har været dækket af ekstra skumgummihynder og tæpper og derfor også fremstår i en meget fin stand.
Bunden er i 2016 renset af til primer, hvorefter tre nye lag primer er luftløst sprøjtepåført før ny bundmaling, - alt udført af professionelt værft. Måling af skrogfugtighed før afrensning viste overalt meget lave værdier. Skibet har altid været taget på land, også om sommeren i perioder, hvor det ikke har været brugt. Fribord, cockpit og ruf har været behandlet med kemisk glaspolish (UltraGlozz) for ultimativ beskyttelse.
Nyt storsejl i 2020. Genua er renoveret af sejlmager i 2019, genakker 2012 i strømpe.
Genua og genakker er i god og fuldt funktionsduelig stand.
Båden er monteret med 3-bladet foldepropel, Varioprop, eller fast 3-bladet. Frit ombyttelige.
Rent præventivt har roret i 2016 været afmonteret, lejer er udskiftet, roret genopbygget og forstærket (ingen funktionsfejl fundet). Arbejdet er gjort af en skibsarkitekt.
Ligeledes har dieseltanken været udtaget og professionelt, kemisk renset i 2017 – også dette arbejde var af præventiv karakter. I forbindelse med salg i 2018 er båden gennemgået af professionel surveyor – uden anmærkninger.
Akseltætning er i 2020 udskiftet til oliesmurt bronze leje, ligesom fleksibel kobling er monteret for at minimerer rystelser/støj fra motor
Båden har gode sejlegenskaber og er særdeles stiv på trods af den lave køl, der tillader anløb af mindre havne, ankerligning tæt på land, eller uproblematisk sejlads gennem Europas floder og kanaler.
Kun fantasien sætter således grænserne for, hvor du vil drage hen i denne store yacht. – Og den gør sig bestemt også som spændende helårsbolig på havnefronten.
Ring gerne til Yacht Basen for flere oplysninger om denne store sejler til en særdeles attraktiv pris (!) – og for aftale om en besigtigelse.

 

www.yachtbasen.comPlease contact at +45 22 31 62 64

Interested in this boat? Tel: +45 22 31 62 64

Other Boats from Yacht Basen

View all Boats from Yacht Basen
Visit Website
*This price is based on today's currency conversion rate.
Email Us
Please enter a valid name!
Please enter a valid email address!
RE: Jeanneau 45, Vestsjælland, Denmark
Message cannot be empty!
sending...

Tel: +45 22 31 62 64
Yacht Basen

Møllegade 10
Jelling
Denmark

Yacht Basen
Please enter a valid name!
Please enter a valid email address!
Message cannot be empty!
sending...