Close
Close

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

1976 Baltic C&C 42

A$  97,210*
Vestjylland, Denmark
Interested in this boat? Tel: +45 22 31 62 64
  • Description
  • View Full Specifications
 
Year:
1976
Length:
13m
Engine/Fuel Type:
Single / diesel
Located In:
Vestjylland, Denmark
Hull Material:
Fibreglass/GRP
YW#:
80116-3601733
Current Price:
kr  450,000 Tax Paid (A$  97,210) 

C&C 42 BALTIC – KLASSISK, ELEGANT HAVCRUISER – MED NYERE SEJL OG MOTOR FRA 2000.

Det berømte canadiske C&C designteam dominerede i årevis kapsejladsbanerne og overhovedet sejlbådsmarkedet i USA og Canada med deres hurtige og velsejlende IOR-konstruktioner. Succes´en spredte sig hurtigt til Europa, og her er chancen så for at erhverve sig en af de navnkundige C&C-både, der kan beskrives som en kvalitets- og designmæssig pendant til de skandinaviske Baltic, Swan og Sweden Boats.

 

Det ses på denne 42 Baltic edition med det lave, næsten flushede ruf, der løfter sig næsten umærkeligt fra forskibet og derved giver båden et elegant og harmonisk udtryk på vandet. Cockpittet er rummeligt og med et væld af flot dimensionerede spil, heraf to elektriske. Designet giver dækket et næsten plant forløb fremefter og er derfor uovertruffent arbejdsvenligt, ligesom udsynet fra cockpittet af samme grund er forbilledligt. – Det er tilgangen til det righoldige udvalg af B&G-instrumentinformationer også, idet alle er inden for rorgængers synsfelt.

 

Der er desuden et flot udvalg af avancerede sejl af nyere dato, samt spilerstager af carbon til at lette sejladsen med den af spilerne, som vind og vejr passer til denne dag; hvis man da ikke skulle foretrække at sætte genakkeren.

 

Om læ er der god plads. Båden er solidt apteret i gedigne materialer. Der er i sb side ved nedgangen et vinklet pantryarrangement, hvorefter følger hovedsalonens to sofaer med bord i midten. Over sofaerne er der i begge sider hævede køjer til sikker søvn under sejlads. Forpeaken rummer to velvoksne køjer. Til bb overfor pantryet er der stort kortbord, og bag ved dette indgang til rummeligt toiletrum. – Der er to indgange til køjerne i agterkahytterne, der begge har en bekvem, lille siddesofa bygget til siden af køjen. Overalt er der rigeligt stuveplads i de rummelige skabe og skuffer. I alt er der otte køjepladser og altså plads til den helt store besætning – eller familie.

 

Denne CC 42 er en solidt bygget, meget velsejlende og på flere områder flot udstyret eksemplar af en hurtig, havgående cruiser og må stå som et særdeles fristende alternativ til en nyere, men meget mindre båd i samme prisklasse.

 

Ring meget gerne til Yacht Basen for mere info – og for aftale om besigtigelse.

Båden kan ses i Vestjylland.

Yacht Basen ApS | Møllegade 10 | 7300 Jelling | Tlf.: +45 2231 6264 | E-mail: info@yachtbasen.comPlease contact at +45 22 31 62 64

Interested in this boat? Tel: +45 22 31 62 64
Visit Website
*This price is based on today's currency conversion rate.
Email Us
Please enter a valid name!
Please enter a valid email address!
RE: Baltic C&C 42, Vestjylland, Denmark
Message cannot be empty!
sending...

Tel: +45 22 31 62 64
Yacht Basen

Møllegade 10
Jelling
Denmark

Yacht Basen
Please enter a valid name!
Please enter a valid email address!
Message cannot be empty!
sending...